Om afd. 5

Baldersbo afdeling 5

Bybuen 1 - 17, Ringtoften  2 - 14 og 1 - 71

2740 Skovlunde.


Afdeling 5 er en 3 etagers bebyggelse fra 1954 med 336 lejemål opført i gule mursten. Der findes lejligheder med 1, 2, 3, og 4 værelser. Afdelingen er beliggende i umiddelbar nærhed af Skovlunde station med S-togs linier til Frederikssund og København. Afdeling 5 ligger lige ved Skovlunde Bymidte med Skovlunde centret, som i de kommende år vil blive ombygget og ført op i tidens stil.


Afdeling 5 ligger tæt på Skovlunde Skole nord og syd samt flere daginstitutioner. Også Ellekilde Fritidcenter med byggelegeplads og mange forskellige aktiviteter ligger tæt på afdeling 5.


Afdeling 5 har fine store åbne altaner som giver gode muligheder for at nyde udelivet hele sommeren.


Ejendommene er sikret med dørtelefoner, og boligerne opvarmes med fjernvarme.


Der er fællesvaskerier med stor strygerulle, og der er tørrekældre og tørrepladser.


Afdeling 5 har bolignet til fastnettelefon, bredbånd fra Dansk kabel TV og TV fra YouSee.


Afdeling 5 har billardklub og ledige klublokaler, der giver rig lejlighed til at starte klubber op.


Der er etableret børnevenlige legepladser i hver af afdelingens 4 "gårde", hvor de små børn rigtig kan udfolde sig. På de store græsarealer er der opstillet fodboldmål, og lige i nærheden er der etableret en skaterpark for de unge mennesker!Leje af ekstra kælderrum og garage


Da der er ventelister til både garager og ekstra kælderrum skal man henvende sig til udlejningen hos BALDERSBO i Præstevænget 46, telf. 44970886, for at blive skrevet op. Her får du også at vide hvad den aktuelle leje er.


Beboerhus med festlokaler.

Afdeling 5 og 9 har i 2016 fået bygget  FÆLLESHUSET MALMPARKEN som har festlokaler og klublokaler lige ved Malmparken station for enden af Ringtoften. 
Parkering

Til afdelingen hører et antal garager, som udlejes når de er ledige. og der er mange parkeringspladser til rådighed i afdelingen.Der er også parkeringspladser til knallerter og cyklerne skal selvfølgelig henstilles i cykelstativerne eller cykelkælderen, hvis du vil være sikker på, at der ikke er fremmede der "låner" den.